2022 PUBG MOBILE Türkiye Milli Kupası Büyük Final Evresi 24-25 Ocak'ta Gerçekleşecek

PAYLAŞ
2022 PUBG MOBILE Türkiye Milli Kupası Büyük Final Evresi 24-25 Ocak'ta Gerçekleşecek
  • 0
  • 0
  • 3 dakika da oku
  • +
  • -

Büyük finaller evresinde 16 Ekibin çaba edeceği 2022 PUBG MOBILE Türkiye Milli Kupası PMNC 500.000 TL ödül havuzuna sahip. Infinix sponsorluğundaki PMNC Türkiye turnuvasındaki coşku dolu final maçlarının tamamı PUBG MOBILE resmi Youtube sayfası üzerinden takip edilebilecek.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, 500.000 TL ödül havuzuna sahip olan PUBG MOBILE National Championship Türkiye PMNC turnuvasının Büyük Finaller Safhasının 24 – 25 Ocak tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. 24 ekibin yer aldığı lig evresinde en çok puan toplayan 16 ekip, turnuvanın final evresinde kozlarını paylaşacak.

Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kuruluşları ’nde gerçekleşecek olan büyük final faalliği büyük bir konsere sahne olacak. Canbay & Wolker 25 Ocak ’ta reyin beğenirler ile bir araya gelecek ve katılımcıları neşelendirecek. 

Turnuvanın Büyük Finalleri kurulacak sahnede offline olarak yapılacak ve tüm ekipler aynı anda çaba edecek. Infinix sponsorluğundaki PMNC Türkiye turnuvasındaki coşku dolu final maçlarının tamamı PUBG MOBILE resmi Youtube sayfası üzerinden takip edilebilecek.

Büyük final faalliğine katılacak reyin severlere binlerce UC, oyuncu donanımları ve değişik ödüller dağıtılacak. Tüm katılımcılara sarih olacak aktiflikte Infinix marka uslu telefon başta olmak üzere bir hayli sürpriz ödül de dağıtılacak. Bu aktiflikte yer almak için yapılması gerekenler ise çok kolay. Başakşehirli: Mutlu Şehirli uygulamasına girip aktiflik sayfasından fiyatsız bilet alınması yeterli olacak. 

Ayrıca aktiflik alanında BarışGEgoist PatiVahşi ve Kabirci ’nın da aralarında yer aldığı bir hayli ünlü influencer da sahnede olacak. Faalliğe katılacak olan Influencer ’lar şu biçimde; Barış G, Egoist Pati, Kabirci, Vahşi, Bloodrapper, Xonedayi, Alina, Vipfurkan, Doğukan Bunny, Yargıç Tony ve Amigo.

8 Ekip PMPL Bileti Kazanacak

Hem profesyonel hem de üzüntüye safhasından yükselen acemi ekiplerin çaba ettiği ve oyuncuların kendini gösterme fırsatı tuttuğu turnuvanın final evresinde en çok puan toplayan 8 ekip 2023 PUBG MOBILE Pro League PMPL Türkiye ’de oynama kısmetini elde edecek. 

500.000 TL ödül havuzuna sahip olan turnuvayı ilk sırada bitiren ekip 150.000 TL, ikinci sırada bitiren ekip 80.000 TL ve üçüncü sırada bitiren ekip ise 50.000 TL ödül kazanacak. 

Turnuvada çaba edecek 16 ekip şu biçimde:

Fenerbahçe Espor

Solo Esports

Digital Athletics

Galakticos

Mavidance Esports

Bad Boys Reborn

Galatasaray Espor

My Colors

Getso Esports

Melise Esports

ROM Squad

AWA Esports

Dark Passage

NWA Esports

Lucky7 Esports

KARGAŞA Espor

PUBG MOBILE fiyatsız olarak App Store ve Google Play Store ’dan indirilebilir.

PUBG MOBILE ile ilgili daha fazla bilgi için Instagram, Youtube, TikTok, Facebook, Twitch ve Twitter hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz. 

 

Kaynak: adamnedio.com